Baristas at work

Pak de auto en bezoek de lekkerste koffiezaken van Nederland

10 dec , 2020  

Op het moment leven we in een vreemde wereld. Zo is het lastig of zelfs onmogelijk om het buitenland te bezoeken. Daarnaast zijn ook alle eet- en drinkgelegenheden gedwongen gesloten in ons land. Je kunt momenteel dus beter niet met je voertuig langs de lekkerste koffiezaken van Nederland reizen. Toch is het al wel mogelijk om je hierop voor te bereiden. Dit doe je bijvoorbeeld door een autoverzekering af te sluiten. Wil je hier niet te veel voor betalen? Kies dan voor een goedkope autoverzekering. Nadat je je auto hebt verzekerd kun je een kaart van de ANWB erbij pakken om te bepalen wat je route zal zijn langs de lekkerste koffiezaken van ons land die je in dit artikel kunt vinden.

Coffee Works
Een koffiezaak die je zeker moet bezoeken is Coffee Works, wat je vindt aan de Parkweg 56 in Voorburg. Dit ligt vlakbij Den Haag. Dat Coffee Works een must-visit koffiezaak is komt eigenlijk als een verwachting. Vreemd is het daarentegen niet. Er wordt goede koffie geschonken, de nieuwste La Marzocco KB90 hebben ze en ook niet onbelangrijk: een barista met een passie voor het vak.

Tigershank Coffee
Nu je toch in de buurt van Den Haag bent kun je ook direct een bezoekje brengen aan Tigershank Coffee. Deze bar ligt namelijk aan de Badhuisstraat 114 in Den Haag. Je drinkt bij Tigershank Coffee van eigenaar Vincent Zwaan echt heerlijke koffie, terwijl de sfeer heel relaxed is. Dat is toch wel een perfecte combinatie, hoor!

Koffie bij Teun
Je zult vanuit Den Haag een stukje moeten rijden om bij Koffie b ij Teun te komen, maar dit is het zeker waard. Waar het ooit begon in een klein pand, zit deze zaak nu in een groot gebouw aan De Barones 17 in Breda. Koffie bij Teun is niet alleen maar groot, het is er ook nog eens hartstikke gezellig. Bovendien kun je de bereiding van je koffie live zien op een groot beeldscherm.

Zwartwit Koffie
Met Zwartwit Koffie kun je even in Noord-Brabant blijven. Deze koffiebar ligt namelijk aan de Victoriapark 7 in Eindhoven. Je kunt bij Zwartwit Koffie genieten van goede koffie, maar ook van veel gezelligheid. Wat zoek je nog meer in een koffiezaak?! Zwartwit Koffie heeft trouwens ook nog een geweldig terras, heerlijk voor in de zomer om te kunnen genieten van koffie en de zon op hetzelfde moment.

FUKU
Op naar de hoofdstad van ons land! FUKU is namelijk een bekende koffiebar in Amsterdam wat ligt aan de Bos en Lommerweg 136 HS. Dat FUKU op het moment zo populair is heeft twee redenen: je kunt er hartstikke lekkere koffie drinken, terwijl dit ook nog eens gemaakt wordt door de nummer twee barista van de wereld. Een unieke ervaring, dat biedt FUKU zeker.

Trakteren
Nog niet gehad van koffie? Dan kun je nog even in Amsterdam blijven om de zaak Trakteren te bezoeken. Hier draait het om goede koffie en gezelligheid, waar de eigenaren Erik en Edward wel voor zullen zorgen. Zij runnen de koffiebar in de Nederlandse hoofdstad ondertussen al een tijdje aan de Jan Pieter Heijestraat 119-A. Het maakt hierbij gebruik van heerlijke merken.

Black & Bloom
In het noorden van Nederland vind je uiteraard ook lekkere koffie, wat bijvoorbeeld het geval is aan Black & Bloom. Je vindt deze zaak aan de Oude Kijk in Het Jatstraat 32 in Groningen. Dit is de allereerste specialty koffiezaak van de stad. Gerben zal hier je koffie met uiterste precisie maken. Deze barista was trouwens de winnaar van de Misset Horeca Top 100 in 2016.

, , , , ,

ByGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.