Koffie soorten

Nespresso en Chiara Ferragni slaan handen ineen

20 mei , 2021  

Nespresso is klaar voor een sprankelende zomer dankzij een stijlvolle samenwerking met de beroemde Italiaanse digital entrepreneur Chiara Ferragni. Chiara zal een selectie van de meest populaire Nespresso machines en accessoires transformeren met haar iconische design. In Nederland zal de Nespresso x Chiara Ferragni Nomad Travel Mug verkrijgbaar zijn. Perfect voor een wandeling door je favoriete stad terwijl je geniet van de zomerse zon en jouw heerlijke koffie.

Over haar samenwerking met Nespresso zei Chiara Ferragni: “Als Italiaanse ben ik een groot koffieliefhebber en al heel lang fan van Nespresso. Nespresso staat echt voor een eigentijdse manier van leven met zijn vindingrijke en slimme benadering van koffie van hoge kwaliteit. Daarom ben ik zo enthousiast om aan deze collectie te werken, vol met speelse en luxueuze ontwerpen. Toen ik het Nespresso team voor het eerst ontmoette, lieten ze me kennismaken met de wereld van Nespresso, waarin mooie initiatieven op het gebied van duurzaamheid en recycling centraal staan. Hieraan wil ik in de nabije toekomst heel graag bijdragen.”

Zomers drankje met een zoete twist
Exclusief voor Nespresso heeft Chiara Ferragni haar eigen kenmerkende ijskoffierecept bedacht, die iedereen gemakkelijk kan maken vanuit huis. Chiara stelde zich haar favoriete ijskoude espresso voor, vermengd met een rijke kokossmaak. En om dit kokosgenot om te toveren tot een traktatie voor het oog, topte Chiara het af met een toefje suikerspin. Een zomers koffiedrankje dat niet alleen smaakt als een droom, maar er ook heel feestelijk uit ziet.

Ingrediënten:

 • Ispirazione Ristretto Italiano (Original lijn) of Altissio (Vertuo lijn) (40ml)
 • 4 ijsblokjes (120g)
 • Kokosmelk (100ml)
 • Roze suiker (4g)
 • Lichtroze suikerspin

Stap voor stap:

 1. Schep een theelepel roze suiker in een Nespresso View glas.
 2. Giet er 100 ml kokosmelk over en meng de twee ingrediënten door elkaar.
 3. Doe 3 ijsblokjes in het glas.
 4. Optie 1. Met het Nespresso Barista apparaat: schenk 40ml koffie over een ijsblokje en gebruik de “Iced Nitro” functie
  Optie 2. Met een shaker: zet 40 ml koffie over 1 of 2 ijsblokjes en schud.
 5. Schenk voorzichtig de koffie in het glas.
 6. Versier de ijskoffie met de roze suikerspin, of als alternatief 3 roze marshmallows op een onscherp houten stokje.

Voor de Nederlandse markt zal Nespresso de Nespresso x Chiara Ferragni Nomad Travel Mug uitbrengen. Neem deze zomer je koffie mee naar het park met dit stijlvolle exemplaar. Met haar zachte pastelroze kleur is deze limited edition een must-have reisaccessoire voor de zomer van 2021.

De limited edition Nespresso x Chiara Ferragni Nomad travelmug zal vanaf 27 mei verkrijgbaar zijn op www.nespresso.com en in geselecteerde boutiques voor een totaalprijs van 23 euro. De limited edition- collectie van Nespresso x Chiara Ferragni bestaat in zijn geheel uit de Nomad Travel mug (verkrijgbaar in Nederland), Nespresso Vertuo machine, Nespresso Original machine, Aeroccino 3 & een Vertuo Mug set (niet verkrijgbaar in Nederland, exclusief verkrijgbaar in meer dan 50 landen.)

, , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.