Slowcoffee / filterkoffie

Melitta Easy II krijgt predicaat Beste Koop van Consumentenbond

17 mei , 2019   Gallery

Op zoek naar een apparaat om filterkoffie mee te zetten maar is de aanschaf van een Moccamaster toch net iets te gortig? Dan heeft de Consumentenbond een goede tip, de Melitta Easy II. Dit apparaat heeft van de consumentenbond namelijk het predicaat Beste Koop April 2019 gekregen. Het apparaat scoort erg hoog op: Smaak Koffie (9,1) en Gebruiksgemak (9,2). Andere voordelen zijn: stille machine, klein en compact, stabiele temperatuur, druppelstop en gemakkelijk te ontkalken. Dankzij de voordelige prijs van € 27,95 in relatie tot de uitstekende kwaliteit is het filterkoffiezetapparaat bekroond met Beste Koop. Informatie: www.melitta.nl.

De nieuwe Melitta® Easy II biedt alles wat je nodig hebt om een perfecte kop filterkoffie te zetten. Het vermogen van 1.050 watt staat garant voor de perfecte zettemperatuur zodat de smaak van de koffie zich ten volle kan ontplooien. Op het waterreservoir staat een duidelijke maataanduiding voor het aantal kopjes. Maximaal tien, maar minder kan ook heel eenvoudig.

Druppelstop
Neem je de schenkkan van de warmhoudplaat dan voorkomt de druppelstop dat het apparaat nadruppelt en blijft het mooi schoon. De Easy heeft een slim en compact design en is voorzien van een verlichte aan-uitknop en een automatische uitschakelfunctie. De zwenkfilter voor 1×4® filterzakjes kan uit het apparaat worden genomen en is uiteraard vaatwasbestendig.

Informatie
De Melitta® Easy II is verkrijgbaar bij electrozaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 27,95 (!).

, , , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.