Slowcoffee / filterkoffie

Gina Smart koffiezetter

16 jun , 2020   Video

De Gina van Goat Story is het eerste smart koffiezetapparaat dat 3 slow koffie brewing zettechnieken combineert. De Gina is voorzien van een ingebouwde weegschaal welke is gekoppeld aan een app. In 2018 is de Gina bekroond met de Ret Dot Design Award.

Met 3 Brew technieken (Pour Over, Immersion en Cold Drip/Dutch Coffee) biedt de Gina de ultieme koffiebeleving. Met de Gina Smart kun je zelfs thee zetten. De ingebouwde weegschaal maakt het mogelijk koffie en water te wegen tijdens het zetten, zo kun je de verhouding water, koffie en tijd tot in perfectie afstemmen. Je brouwtechniek kun je tot op de druppel perfectioneren door een volledig aan te passen waterdruppelsnelheid, deze is ook in te stellen en op te slaan in de Gina App. De Gina app is middels Bluetooth technologie verbonden met de weegschaal. De app brengt koffieliefhebbers van over de hele wereld samen. Je vindt hier vele koffie recepten, je kunt personen volgen en je eigen recepten opslaan en delen.

Gina Smart schoonmaken
Het schoonmaken van de Gina Smart Goat Story is zeer envoudig dankzij de keramische trechter, die volledig te verwijderen is van het apparaat, waardoor je dit makkelijk kunt schoonmaken. Wanneer je de trechter gelijk schoonmaakt na het zetten van koffie, hoef je dit alleen maar te spoelen met water en te drogen. Als de koffie is opgedroogd in de trechter, kun je met behulp van een spons of een doek (in combinatie met warm water) de trechter goed schoonmaken.

Welke koffie moet je gebruiken?
Niet alle soorten koffie zijn geschikt voor slow coffee. Koffiesoorten met een frisser en fruitiger karakter zijn het meest geschikt. Onze Traditional Ethiopian Coffee, de Bright Colourful Guatemala, de Brazilian Special Mild en de Evening Delight zijn koffiesoorten die geschikt zijn voor de Slow Brew zetwijze.

Of ontdek de Goat Story Coffee Experience Box, met 3 verschillende soorten koffiebonen, waarvan de Uganda Mwezi en de Ethiopia Gera zeer geschikt zijn voor de Cold Drip en Pour Over zettechniek.

Welk filter moet ik gebruiken voor Cold Brew?
Er zijn speciale filters op de markt, maar ook een standaard papieren koffiefilter is geschikt voor slow brew methode. Bij gebruik van een papieren filter raden we je aan deze eerst voor te spoelen. Bij aankoop van de Gina Smart ontvang je gratis een aantal filters.

, , , , , , , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.