Slowcoffee / filterkoffie, Technieken

De Classic Edition van Melitta

11 sep , 2020  

De waardering voor een heerlijke kop filterkoffie is helemaal terug. Met de Pour Over Set van Melitta maak je van elke kop koffie een klein feestje, want handgezette koffie is de beste manier om alle aroma’s optimaal tot hun recht te laten komen. De porseleinen set is prachtig vormgegeven met een hint naar the good old days. Naast de traditionele theeceremonie is er nu dankzij Melitta dus ook een intieme koffieceremonie.

De Classic Edition van Melitta is verkrijgbaar in pastelblauw. Het design is tijdloos. Je kunt er één, maar ook twee kopjes koffie tegelijk mee zetten dankzij de twee uitlopen. De filterhouder is voorzien van een kijkvenstertje, zodat je altijd kunt zien hoeveel koffie je al hebt gezet. Het hoogwaardige porselein voelt bijzonder aangenaam aan en is uiteraard vaatwasbestendig.

Pour Over is de ideale manier om een perfect kopje koffie te zetten en niet voor niets helemaal hip in koffiebars van New York tot Parijs en Berlijn. Met de Melittaset geniet je intens van de geur en de smaak van handgezette, verse koffie.

Melitta Bentz
Melitta Bentz vond in 1908 de koffiefilter uit waarmee ontelbaar veel mensen nog steeds dagelijks genieten van een heerlijke kop koffie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Melitta zelf komt met deze prachtige Pour Over Set.

Informatie
De Melitta® Porseleinen Pour Over Set is verkrijgbaar bij huishoudspeciaalzaken en webshops. Kijk voor de verkooppunten op www.melitta.nl. Consumentenadviesprijs € 49,95.

, , , , , , ,

ByGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.