Accessoires

Welke stapelbare mokken je moet hebben, vertellen wij je!

26 okt , 2023  

Stapelbare mokken zijn om verschillende redenen erg handig. Ten eerste voor het opbergen; of de mokken nu in een kast bewaard worden, of op of rond het koffiezetapparaat staan, ze worden vaak opgestapeld. Vaak zet je twee of misschien wel drie mokken in elkaar. Maar als je kopjes met oor gebruikt, dan loop je tegen het probleem van instabiliteit aan. Gewone mokken met oortje kun je wel stapelen, maar je loopt risico dat ze omvallen. Mokken Fabriek heeft verschillende stapelbare mokken met speciaal design om het jou en je collega’s een stuk makkelijker te maken.

Verschillende soorten stapelbare mokken

In principe kun je iedere mok in een andere mok zetten, maar of het werkt is een tweede. Gelukkig hebben wij een groot assortiment aan stapelbare mokken, zowel met als zonder oor. In ons assortiment maken wij onderscheid tussen half stapelbare mokken, geheel stapelbare mokken met oortje en mokken met oortje en stapelrand. En last but not least; mokken met oortje én stapelrand en mokken zonder oortje.

Half en geheel stapelbare mokken

De standaard mok met oortje is niet gemaakt om te stapelen. Deze mokken kun je wel degelijk stapelen, maar dit kan met maximaal twee mokken. Zet je er een derde mok in, dan staat deze niet mooi in de tweede mok. De kans dat de derde mok omvalt, is erg groot op deze manier. Daarnaast leunt de mok op het oortje, waardoor dat kan afbreken of beschadigen; zonde! Het stapelen van dit soort mokken kan na verloop van tijd ook nog eens beschadigingen aan de drinkrand geven. Geheel stapelbare mokken passen mooi in elkaar, zodat er geen gewicht op het oortje komt te staan. Ook de bovenste mok blijft netjes recht staan en je loopt minder risico op beschadigingen aan de drinkrand.

Mokken met stapelrand en mokken zonder oortje

Mokken die speciaal zijn gemaakt om te kunnen stapelen, zijn mokken met stapelrand. Door deze rand wordt de druk van de ene op de andere mok verdeeld. Deze mokken staan dus ook niet in elkaar, maar op elkaar. En stevig staan ze! Tot slot zijn er stapelbare mokken zonder oortje. Bij het stapelen van deze mokken, wordt de rand niet belast en is er geen oortje dat kan afbreken. Stapelbare mokken zonder oortje zijn er in veel verschillende soorten. Denk aan de Monty dubbelwandige cappuccino-latte beker. Deze mok is gemaakt van dubbelwandig porselein zodat dranken langer warm blijven. De Monty-mokken hebben een stapelrand en zijn dus 100% stapelbaar. Daarnaast hebben ze een stijlvol design met een RVS gedetailleerde stapelrand. Deze moderne koffiekop is uitermate geschikt om latte art in te creëren en een echte aanrader voor de professionele barista. De stapelbare mokken van Monty staan mooi in iedere koffiehoek en in ieder kantoor. Meer op zoek naar een simpele stapelbare mok? De Papercup porselein is ideaal voor op kantoor door het duurzame karakter.

, , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.