Accessoires

Koffiedrinken uit je eigen bedrukte mokken

26 mrt , 2021  

Nederlanders drinken gemiddeld 4 kopjes koffie per dag. Koffie blijkt zelfs ontzettend gezond te zijn. Koffie voorkomt verschillende ziekten en bevordert je vetverbranding. Het bevat daarnaast belangrijke voedingsstoffen. Het helpt bij afvallen en maakt je energieker. Let wel op; overmatig gebruik is natuurlijk nooit goed. Er wordt geadviseerd niet meer dan 4 kopjes koffie per dag te drinken. Zijn jouw vrienden, familieleden, medewerkers of relaties echte koffiedrinkers? Dan kan je ze op een toepasselijke manier verrassen. Hieronder leggen we je graag uit op welke manier je ze kan verrassen.

Laat mokken bedrukken

Mokken zijn populaire producten en worden dagelijks gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan thee- en koffiemokken waar je je favoriete warme drank uit drinkt. Met mokken als cadeau maak je iedereen blij. Maar hoe leuk is het om de mokken te personaliseren door ze te laten bedrukken? Mokken kunnen bedrukt worden met een naam, logo of tekst. Maar ook een bedrukking met een mooie foto is mogelijk. Laat mokken bedrukken en verblijd de ontvanger op een unieke manier.

Mokken met naam

Iedereen drinkt het liefst uit zijn of haar eigen mok. Mokken laten bedrukken met de naam van je relatie of medewerker is een origineel geschenk. De mok krijgt zo een persoonlijk tintje. Wil je er graag je eigen stempel op drukken? Kies er dan voor om ook je (bedrijfs)logo op de mok te laten drukken en zorg dat koffiedrinken een echt feestje wordt. Een bedrukte mok is een leuke verrassing voor je trouwe klanten.

Op zoek naar een alternatief? Met kop en schotels kom je professioneel voor de dag. Ook kop en schotels bedrukken is een goede keuze. We zien vaak bedrukte kop en schotels in een bedrijfskantine of ze worden uit de kast gehaald wanneer (toekomstige) klanten of zakelijke relaties een bezoekje brengen aan je bedrijf. Bedrukte kop en schotels zullen de aandacht trekken en je relatie zal je logo én je bedrijfsnaam zeker onthouden. We zien dat veel bedrijven in de horeca bedrukte kop en schotels inzetten. De artikelen zijn gemaakt van prachtige horecakwaliteit waardoor je er lang plezier van zult hebben.

, , , ,

ByGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.