Partners, Persberichten

Nieuwe partner: Coffee@Home

4 jan , 2018  

Elke dag genieten van een heerlijke kop koffie uit een professioneel espressoapparaat? Dat kan vanaf nu met de nieuwe koffieabonnementen van Coffee@Home. Met dit unieke concept krijg je voor een vast bedrag per maand een koffiemachine van het topmerk Jura, verse koffiebonen en een vaste onderhoudsservice. Onbezorgd koffie drinken ten top.

Haal de barista beleving in huis
’s ochtends de dag met een kop koffie beginnen. Veel Nederlanders zweren erbij, waarbij het vooral in het weekend een moment van genieten is. Maar zou het niet ideaal zijn als de koffie die je drinkt ook optimaal aansluit bij jouw smaak? Want of je nou houdt van espresso, cappuccino of gewoon een kop zwarte koffie; de ene koffieboon is de andere niet.

Bij een koffieabonnement van Coffee@Home krijg je daarom koffiebonen die aansluiten bij jouw smaakprofiel en ‘koffievoorkeur’. Zo heb je de keuze uit verschillende Jura koffiemachines én smaakprofielen. In het Experience Center in Barneveld ontdek je samen met een barista je favoriete bonensoort en kun je de machines testen. Uiteraard zijn alle bonenmelanges 100% Rainforest Alliance gecertificeerd. Genieten van een lekkere én duurzame kop koffie dus.

Het koffieabonnement dat bij jou past
Met de koffieabonnementen garandeert Coffee@Home niet enkel topkwaliteit koffie, maar spelen ze ook vooral in op ontzorging. Naast een volautomatische koffiemachine van het topmerk Jura en kwalitatieve koffiebonen krijg je als klant namelijk ook een uitgebreide service. Onderdeel van deze service is periodiek onderhoud van je koffieapparaat zodat je blijft genieten van een heerlijke kop koffie.

De koffieabonnementen zijn al beschikbaar vanaf 48,50 euro per maand en sluit je af voor vier jaar. Tijdens deze periode geniet je dus voor een laag bedrag elke dag van jouw favoriete koffie. Omgerekend betaal je namelijk slechts 1,59 euro per dag, wat bij gemiddeld gebruik neerkomt op slechts 40 cent per kopje. Ter illustratie: een kop Nespresso kost gemiddeld 40 cent en daar zit je apparaat en onderhoud nog niet bij. Onbezorgd koffie drinken tegen een aantrekkelijke prijs dus.

Over Coffee@Home
Coffee@Home is een initiatief van Coffee@Work die al 20 jaar de lekkerste espressobonen en koffiemachines aan bedrijven levert. In samenwerking met lease specialist Elbuco en de innovatieve koffiemachinefabrikant Jura bieden zij dit nieuwe en unieke private coffee lease concept waarbij topkwaliteit koffie en ontzorgen van de consument centraal staat.

, , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.