Overige

Deze apps mag je als koffieliefhebber niet missen

24 jan , 2020  

Kun je ’s ochtends niet wakker worden zonder een heerlijk bakkie koffie en weet je overal de leukste koffiezaakjes te vinden? Dan hebben wij goed nieuws voor je. We hebben namelijk de leukste apps voor koffieliefhebbers verzameld. Deze apps mogen wat ons betreft niet ontbreken op jouw smartphone, net zoals de Samsung Galaxy A50 hoesjes van Casimoda niet in jouw hoesjescollectie mogen ontbreken. Immers, wel zo fijn om van je telefoon gebruik te kunnen blijven maken wanneer jij al struinend en surfend onderstaande apps gaat raadplegen.

Wat mag een koffieliefhebber niet missen
Als koffieliefhebber wil je natuurlijk de allerbeste kop koffie hebben. Je kunt streven naar ware barista skills en thuis de beste kop koffie willen serveren. Maar je kunt ook op zoek zijn naar de leukste koffie hotspots in binnen- en buitenland.

Bagels & Beans
Bij Bagels & Beans kun je altijd terecht voor goede koffie. Bij elke aankoop spaar je met de app ook nog eens voor punten waar je allerlei lekkers voor kunt kopen. Een goede deal!

Beanhunter
Ben je in een vreemde stad en snak je naar een goede kop koffie? Met de Beanhunter app vind je altijd een leuke koffiezaak met écht goede koffie in de buurt.

KoHi
Zet je liever zelf een kop koffie? Dan mag de KoHi app niet ontbreken op jouw smartphone. Met deze app heb je alle tools om de ideale kop koffie te zetten. Let je wel op dat je jouw koffiezetapparaat optimaal gebruikt?

Spro
Spro biedt uitkomst voor (wannabe) barista’s die precies willen weten hoe ze elke kop koffie kunnen maken. Van een latte macchiato tot een goede espresso: deze app leert het je.

Coffee Addict
Wil je weten hoeveel koffie je eigenlijk drinkt op een dag? Dan kun je met Coffee Addict jouw caffeïne inname bijhouden en zelfs tonen in een handige grafiek.

, , , , , , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.