Accessoires

Een industrieel ‘Starbucks’ gevoel in huis

30 sep , 2020  

Ben jij een echte Starbucks liefhebber en voel je je daar iedere keer weer helemaal thuis? Dat is niet zo vreemd, want dat is precies het doel van Starbucks. Ze willen het een koffiehuis laten zijn, wat opgaat in de buurt en waar je nieuwe contacten kunt leggen. Maar hoe krijg je deze sfeer in jouw eigen huis?

De magie van een Starbucks koffiehuis
De reden waarom jij je zo thuis voelt bij de Starbucks zit hem niet enkel in de lekkere koffie, de geur van koffie of de service van het personeel. Welnee, het heeft ook heel erg met de sfeer te maken. Bij Starbucks kiezen ze voor een industriële look, welke jij al in je huis kan verwerken met bijvoorbeeld bijvoorbeeld een industriële lamp.

Ze kiezen bij Starbucks heel bewust voor vier ontwerpstijlen: erfgoed, ambachtelijk, regionaal modern en concept. Waarbij vooral de ambachtelijke en moderne stijl inspelen op het industriële gevoel. Ze kiezen bewust voor loftachtige ruimtes met veel licht en een rustig meubilair.

Een industriële stijl in je eigen huis
Zoals eerder genoemd, hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn om je huis van een industriële look and feel te voorzien. Het werkt natuurlijk mee als jouw huis al robuust is van zichzelf, denk aan gebruik van houten balken, betonvloeren of gebruik van staal. Maar ook als jouw huis dat niet heeft, kan je het zelf voorzien van de industriële sfeer met behulp van accessoires. Denk daarbij aan lampen en wanddecoratie. Maar ook aan de grotere meubels. Wat voor poten heeft jouw keukentafel? En wat voor bijzettafeltjes heb je?

Een industriële look and feel creëer je voornamelijk door het gebruik van robuuste natuurlijke materialen en rustige kleuren. Zo zie je in een industrieel interieur vaak kleurtinten als grijs, wit en zwart. En wordt er veel gebruik gemaakt van hout. Hoe ga jij een Starbucks sfeer in huis creëren?

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.