Accessoires

Dutch design met Delfts Blauwe Rubitec koffiebeker

25 jan , 2020   Gallery

Dutch design in optima forma: Rubytec Hotshot Dutch met verfijnde graphics van Delftsblauwe tegeltjes. Daar wil je mee gezien worden. De roestvrijstalen isolatiebeker van Rubytec is erg praktisch: met een hoogte van 12,7 cm past hij onder zowat elk koffieapparaat. Zo zet je je koffie direct in de thermosbeker en verlies je geen warmte.

De Hotshot Dutch is ideaal voor thuis, kantoor of onderweg als je wilt genieten van een heerlijke kop koffie. De beker houdt koffie en thee urenlang warm en andersom houdt de isolerende werking koude dranken langdurig koud. De ergonomische drinkdop drinkt erg prettig. De beker heeft een 100% lekvrije afsluiting zodat je hem zelfs ondersteboven in je tas kunt meenemen. Bovendien past de beker in de koffiebekerhouder van nagenoeg iedere auto.

Hotshot Dutch en Bigshot Dutch
De Rubytec Hotshot is gemaakt van extra sterk roesvrijstaal. De buitenkant heeft een witte poedercoating voor een uitstekende grip. De koffiebeker van 0,2 liter is ook verkrijgbaar in een variant van 0,35 liter, de Rubytec Bigshot. De deksel is vaatwasserbestendig en de beker is makkelijk met de hand schoon te maken.

Informatie
De Rubytec Hotshot Dutch 0,2L is o.a. verkrijgbaar bij Simon Levelt, kookwinkels en outdoorzaken. Consumentenadviesprijs € 24,95. Groot formaat: Rubytec Bigshot Dutch 0,35L € 26,95. Kijk voor meer informatie op www.rubytec.nl.

, , , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.