Slowcoffee / filterkoffie

Technivorm Moccamaster Cup One

13 jan , 2016   Video

Hier op kantoor is de moccamaster al jaren favoriet, menig pot koffie is er al doorheen gegaan. Nu komt Technivorm echter met iets nieuws, de Moccamaster Cup One. Een klein broertje van de grote jongens die voorziet in het zetten van een enkele kop verse filterkoffie. Lekker!

De Moccamaster Cup One zet in ongeveer 4 minuten 300ml filterkoffie. Het koperen verwarmingselement zorgt ervoor dat het water op 97 graden wordt verwarmd. Deze Cup One beschikt over een speciaal filterhouder waardoor alle aroma’s in je beker komen, heeft een draaibaar waterreservoir waardoor deze makkelijk te vullen is en schakelt na gebruik automatisch uit.

Specificaties:
Afmetingen HxBxD: 305mm x 264mm x 165mm
Inhoud 295ml
Vermogen 1200Watt
Behuizing glanzend aluminium
Gemaakt in Nederland

 

, , ,

By1 Response

  1. Hans van Alphen schreef:

    Hallo Moccamaster,
    Een geweldig apparaat op een ding na en dat is de pot, niet de glazen kan op zich maar het deksel. De lipjes waar het deksel in scharniert breken na ongeveer anderhalf jaar af. Wij hebben onze kofiezetter nu ruim 5 jaar en zijn nu aan onze vierde pot toe en een apparaat dus ook een koffiezetapparaat is net zo goed als het zwakste onderdeel en dat is dus de koffiepot
    Vriendelijke groet Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.