Overige

Fête du Café, Nederlands 1e marktplaats voor koffie

19 okt , 2023  

Onlangs is Fête du Café gelanceerd, de eerste én enige marktplaats voor koffie in Nederland. In een tijd waarin grote spelers als Bol, Amazon en Google onbetwist het speelveld domineren, komt Fête du Café als een frisse wind voor koffieliefhebbers en koffieverkopers.

Een nieuw tijdperk voor Nederlandse koffieliefhebbers

Fête du Café markeert een nieuw tijdperk voor koffieliefhebbers in Nederland. Geen enkel ander platform biedt zo’n gespecialiseerde focus op koffie, waar consumenten en verkopers samenkomen om hun passie voor het zwarte goud te delen. Nergens anders is het aanbod zo specifiek afgestemd op één doelgroep, die van de caffeine-crazies en de koffie-minnaars.

De voordelen van een verticale koffie-marktplaats

Fijnproevers en koopjesjagers hoeven niet langer het internet af te struinen naar nieuwe smaken of scherpe aanbiedingen. Er is nu één plek waar aficionado’s kunnen kiezen uit koffie dat van alle windstreken uit de wereld komt. Fête du Café maakt dan ook het verschil door een plek te creëren waar het in beginsel niet alleen om verkoop gaat. Koffie is een beleving, het verbindt mensen en faciliteert de mooiste gesprekken.

Voor koffie-verkopers betekent dit eindelijk dat ze minder afhankelijk worden van de torenhoge commissie-modellen van Bol.com en peperdure Google-adds campagnes. Fête du Café biedt koffieverkopers gratis toegang tot de marktplaats. Bovendien geven we mooie merken en boeiende smaken een echt podium, waar het publiek bestaat uit louter koffieliefhebbers.

De uitdaging tegen reuzen

In een tijd waarin marktplaatsen snel terrein winnen ten opzichte van webshops, wil Fête du Café een vuist maken tegen de absurde verdien-modellen van giganten als Amazon en Bol. In de overtuiging dat samenwerken essentieel is om op te boksen tegen de overweldigende aanwezigheid van de tech-reuzen is Fête du Café het alternatief en vastberaden om de hegemonie te doorbreken.

“We kunnen toch niet alles aan Google en Bol overlaten?” aldus Jeroen van der Geest. Van der Geest verdiende zijn sporen als ondernemer en aanjager van verschillende e-commerce en software bedrijven. “Dit kunnen we alleen samen en alleen als we het groot aanpakken” aldus Van der Geest; “Gelukkig zien we ons gesterkt door de markt en hebben we de steun van investeerders.”

Gratis voor verkopers

Fête du Café is vanaf vandaag open voor koffieverkopers in Nederland. Geen ingewikkelde abonnementen, geen installatiekosten. Verkopers plaatsen hun koffieproducten gratis op het platform. Wij nemen de marketing en verkoop op ons. Verkopers betalen alleen een eerlijke commissie als ze daadwerkelijk iets verkopen. Het enige risico dat een verkoper loopt, is dat hij iets verkoopt. De website gaat in de winter van 2023 open voor koffiedrinkers. Dan starten er ook intensieve social-media en Google campagnes naar de consumenten.

Wat is Fête du Café?

Fête du Café is dé marktplaats voor koffie in Nederland, waar koffieliefhebbers en verkopers samenkomen om hun passie voor koffie te delen. Wij brengen de mooiste producten van lokale branders, de fijnste koffiebonen, de beste capsules en koffiepads, én de scherpste koffiedeals. Van kopjes tot mokken, bonen tot capsules, koffiemachines tot accessoires, Fête du Café opent een nieuwe wereld van koffiebeleving.

Voor meer informatie of om je als verkoper aan te melden surf je naar www.feteducafe.com. Ontdek een hele nieuwe wereld van koffie op Fête du Café!

, ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.