Overige

De leukste kerstgeschenken rondom koffie

11 okt , 2023  

Koffie is samen met thee, het meest gedronken warme drankje van ons land. Het is daarom dus ook niet zo gek dat koffie ook vaak centraal wordt gesteld als thema voor een kerstpakket of relatiegeschenk. Juist wanneer je op zoek bent naar iets origineels, is het leuk een klein kerstpakket 15 euro te bestellen, waarin bijvoorbeeld verschillende soorten koffie zitten of de bekende siropen van Monin om de koffie een extra lekker smaakje te geven. Omdat er daarnaast nog zoveel leuks is als het om koffie gaat en we eigenlijk wel eindeloos zouden kunnen doorgaan, hebben we ons beperkt tot de 3 leukste kerstgeschenken rondom koffie. Niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

Koffie abonnement

Ben je een echte koffieliefhebber, maar ben je de standaard smaken uit de supermarkt wel een keer zat? Dan biedt een koffie abonnement uitkomst. Hoe leuk is het om een echte koffieliefhebber dit cadeau te geven, zodat de ontvanger iedere maand een selectie van hoogwaardige koffiebonen uit verschillende regio’s wereldwijd krijgt en zo de verschillende smaken kan ontdekken. Natuurlijk zal er altijd een boon zijn die de voorkeur heeft en kan deze probleemloos worden nabesteld mocht dit nodig zijn. Juist door verschillende smaken te proberen, ontdek je hoeveel meer er eigenlijk mogelijk is als het gaat om de verschillende smaken die er zijn.

Barista set

Voor iemand die graag experimenteert met koffie en zijn vaardigheden wil verbeteren, is een barista set het ideale geschenk. Deze set bevat alles wat nodig is om thuis heerlijke koffie te maken, zoals een espressoapparaat, melkopschuimer en verschillende accessoires. Op deze manier kan de ontvanger zichzelf trakteren op een echte professionele koffie of cappuccino en na goed te hebben geoefend, ook de visite hiervan voorzien. Dus wil je leuke kerstpakketten bestellen voor je relaties of werknemers, dan is een barista set wel degelijk iets om over na te denken. Omdat een set inclusief machine net iets te veel van het goede wordt, is ook alleen het gedeelte om zelf melk op te kunnen schuimen ontzettend leuk om te geven.

Boek vol koffieweetjes

Voor de echte koffieliefhebber die ook graag meer te weten komt over zijn favoriete drankje, is een koffie boek een geweldig cadeau. Er zijn talloze boeken beschikbaar die diep ingaan op de geschiedenis, technieken en culturele aspecten van koffie. Zo kan de ontvanger zijn kennis vergroten en deze zelfs toepassen tijdens het maken van een kop koffie of het uitzoeken van de volgende zak met bonen.

Set prachtige koffiemokken

Een echte koffieliefhebber heeft natuurlijk nooit genoeg koffiemokken. Hoe leuk is het dan om een set koffie mokken cadeau te doen tijdens de kerst. Zo kun je kiezen uit allerlei verschillende soorten en maten en is het aan jezelf om te bepalen wat je leuk vindt. Kies je voor een koffiemok of ga je toch voor een wat grotere mok voor het maken van een eigen cappuccino? Mogelijkheden genoeg dus. Wil je het helemaal compleet maken, vergeet dan ook het setje keramische koffielepels niet. Mocht de ontvanger een echte koffieliefhebber zijn, dan scoor je gegarandeerd punten.

, , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.