Espresso machines

Wat is de beste koffiemachine voor thuis?

23 jun , 2020  

Gemiddeld slaan we klakkeloos drie koppen koffie per dag achterover. Menig koffieliefhebber acht het dan ook van groot belang dat de koffie die hij of zij achterover slaat, minstens zo goed is als die van het koffietentje om de hoek. Om te voorkomen dat jij koffie drinkt die ten onder doet aan dat van hen, zetten wij de drie beste koffiemachines voor je op een rijtje!

Deze koffiemachine review is gemaakt op basis van de beste koffiemachine test. Tijdens het testen van deze koffiemachines is er dan ook op verschillende aspecten gelet. Zo zijn alle apparaten getest op de verschillende mogelijkheden die het apparaat biedt (kun je bijvoorbeeld ongemalen koffiebonen toevoegen, of is het enkel mogelijk om filterkoffie te gebruiken?), op welke koffiesoorten je met de koffiemachine kunt zetten, en of de koffiemachine ook voorzien is van een melkschuimer.

Philips EP5310/10
De Philips EP 5310/10 is als een van de beste koffieapparaten uit de test gekomen. De Philips EP5310/10 heeft deze titel niet voor niets, want de prijs-/kwaliteitsverhouding is dan ook veelbelovend. Daarnaast functioneert het koffieapparaat op maalschijven in plaats van bladen en drink je enkel nog verse koffie, dankzij de bonenmaler. Daarnaast vraagt het koffieapparaat om weinig onderhoud, waardoor hij eenvoudig is in gebruik.

Jura Z6
Ook de Jura Z6 blijkt een ware meester voor de koffie gekken onder ons. Niet alleen heeft het koffiezetapparaat een zeer professionele uitstraling, maar biedt het apparaat maar liefst dertien verschillende profielen. Daarnaast biedt het bonenreservoir ruimte voor een goede 280 gram aan bonen en beschikt het apparaat over een thermoblock, waardoor het koffieapparaat jouw kop koffie sneller kan bereiden.

Delonghi Magnifica ECAM 22.110SB
Ook de Delonghi Magnifica ECAM 22.110SB blijkt het goed te doen. Dit apparaat staat voornamelijk bekend om zijn eenvoudige werking, de verse koffie die eruit stroomt dankzij de bonenmaler én dankzij het maalgraad, die je zelf in kunt stellen. Ideaal!

, , , , , ,

ByGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.