Espresso machines, Partners, Persberichten

Tips bij de aanschaf van een nieuwe Nespresso machine

12 jun , 2017  

Wanneer je van lekkere koffie houdt en je jezelf op een makkelijk en snel manier van koffie wilt voorzien dan biedt een nespresso machine de ideale uitkomst. Bij de aanschaf van een nieuw nespresso apparaat zijn er een aantal zaken die het verschil kunnen maken. Onderstaand drie handige tips die je op weg kunnen helpen bij het vinden van de voor jou perfecte nieuwe nespresso machine!

Capsules, cups of pads?
Het voornaamste verschil zit ‘m hier in de smaak van de koffie. Wanneer je kiest voor een machine met een nespresso capsule of cup-systeem dan heb je, logischerwijs, te maken met capsules en cups die vacuüm zijn verpakt. Dit komt de smaak van de koffie ten goede. Pads zijn niet vacuüm verpakt en geven over het algemeen een minder krachtige smaak koffie. Pads zijn wel weer goedkoper dan capsules en cups.

Aantal koppen
Bij de meeste nespresso machines zet je éen kopje koffie per keer, maar kies je voor een machine met pads dan kunnen dat er ook twee per keer zijn. Wil je graag snel meerdere koppen achter elkaar kunnen zetten let dan bij de aanschaf van een nespresso apparaat ook op de grote van het waterreservaat. Bij sommige machines is het tegenwoordig ook mogelijk de sterkte of de hoeveelheid koffie per kop in te stellen.

Stijl
Tegenwoordig zijn bijna alle nespresso machines voorzien van een modern design waarbij je de keuze hebt uit verschillende uitvoeringen in diverse kleuren. Elke lijn machines heeft een karakteristieke look, in verschillende afmetingen met bijbehorend prijskaartje. Heb je voor jezelf duidelijk over welke kenmerken het apparaat moet beschikken, dan kun je rustig gaan kijken naar uiterlijke kenmerken. Voorbeelden van verschillende varianten met ieder diverse eigen designs zijn de apparaten van Nespresso, Senseo, Dolce Gusto en illy MIE.

Heb je uiteindelijk een keuze kunnen maken dan kun je eenvoudig online jouw nieuwe aanwinst voor in de keuken bestellen. Wil je toch liever nog wat meer advies inwinnen? Ga dan langs bij een specialist bij jou in de buurt.

, , , ,

By



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.