Partners

Kaldi Maastricht

8 apr , 2015  

Kaldi koffie & thee opende op 27 maart haar vernieuwde vestiging in Maastricht. De zaak aan de Wycker Brugstraat is de afgelopen weken verbouwd in de nieuwe stijl en daarmee de tweede vestiging van Kaldi met deze inrichting.

Je waant je, nee, je bent op de Kaldi-werkvloer. Je staat in het magazijn van Kaldi. Achterin op elkaar getaste balen koffie. Links geen toon- maar een heuse werkbank. Daarachter tegen de wand koffie, koffie en nog eens koffie. Puurheid en eerlijkheid troef. Sobere strakke schappen hier en daar langs de muren. Metaalgrijze spanten. Stoeltjes aan kantineachtig aandoende tafels. Forse industriële lampen aan kettingen uit het plafond.

Alles ademt een sfeer van hier wordt gewerkt. Oprichter Hans Tietema: “Het product, koffie en thee dus, daar draait het allemaal om. Daar wordt aan, daar wordt mee gewerkt. Branden, roosteren, zetten, daar gaat het om bij Kaldi. Vandaar ook heel bewust de werkvloeruitstraling. Voor elke klant weer maken wij een eindproduct. Zijn of haar kopje koffie of thee, volgens precies de gewenste zetmethode. Wij zeggen natuurlijk niet voor niets: Kaldi, de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee.”

Michel Pijpers gaat als franchisenemer aan de slag in Maastricht. “Ik nodig iedereen van harte uit om een kopje koffie te komen drinken en kennis te komen maken.”

Kaldi in Maastricht is gevestigd aan de Wycker Brugstraat 40.

,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.