Overige

Introductie van de dubbelwandige koffiebeker

18 nov , 2019  

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn zaken die steeds belangrijker worden in het bedrijfsleven. Cupsz.nl uit Tilburg speelt hierop in met de introductie van de dubbelwandige koffiebeker. Een kartonnen beker die duurzaam wordt vervaardigd en welke je makkelijker lang vast kan houden omdat de hitte beter geleid wordt.

Kleine oplage, snellere levertijd
De dubbelwandige bekers zijn niet nieuw. Ze bestaan al een tijdje en worden steeds vaker ingezet. Iedereen kent natuurlijk de dubbelwandige theeglazen, waardoor je thee lekker lang warm blijft én je het ook gewoon vast kan houden. Door de tussenlaag ontstaat er een extra isolatie die voor de warmtegeleiding zorgt. En dat alles wil je natuurlijk terugzien in je koffiebeker. Wat wel nieuw is, is dat Cupsz de koffiebekers in kleine oplages kan aanbieden met een snelle levertijd. En dat is uniek. Normaliter zit er een erg lange levertijd op koffiebekers aangezien de meeste in China geproduceerd worden. Cupsz heeft de productie naar Nederland gehaald waardoor de levertijd gehalveerd is.

Ultieme exposure
Door de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling ziet deze beker er natuurlijk veel mooier uit dan de simpele plastic variant. Daarnaast kan de beker ook full color digitaal bedrukt worden in fotokwaliteit. Je kunt dus iedere afbeelding, boodschap of welke marketinguiting dan ook laten drukken. Op die manier krijgen bedrijven de mogelijkheid om effectieve exposure te creëren. Uit onderzoek is namelijk naar voren gekomen dat een koffiebeker die de juiste boodschap heeft meer attentiewaarde heeft dan een normale advertentie.

Duurzaamheid
Doordat de to-go cultuur in Nederland blijft groeien blijft ook de vraag naar innovatieve koffiebekers groeien. Daarnaast groeit ook de vraag naar een milieuvriendelijke oplossing voor de plastic of keramische beker. Wanneer deze twee aspecten samen komen ontstaat de vraag: zijn deze bekers niet schadelijk voor het milieu? Gelukkig is dat niet het geval. De beker wordt gemaakt van Fins karton. Dit karton wordt op een duurzame manier vervaardigd en wordt geteeld uit duurzame scandinavische bossen. Dit karton is op zijn beurt weer recyclebaar en richt daardoor geen milieuschade aan.

, , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.