Baristas at work,Technieken

Koffietrend 3: Koffie en bartenders

23 mrt , 2017  

De vernieuwende koffiecocktail brengt de barista en bartender dichter bij elkaar, dat kan alleen maar tot een interessante twist leiden. Barista’s in overvloed op het festival. Zij leven voor koffie. Het liefst zonder toevoegingen.

De bartenders op het festival houden ook van koffie, maar veranderen de koffie met wat extra ingrediënten en een goede ‘shake’ graag in een elegante cocktail.

De bar van Tia Maria + Coffee Project was tijdens het festival geen moment zonder gasten. Koffiecocktails, van donker en stijlvol tot licht en verfrissend, kregen al snel een hoofdrol op Instagram.

Bron: Smit Prins Amsterdam
Met 12.800 bezoekers was de vierde editie van The Amsterdam Coffee Festival 2017 weer een succes. Dat de koffiewereld nog lang niet uitontwikkeld is, was er duidelijk zichtbaar. Van nitro brew, koffiecocktails en specialty melk tot het dineren met koffie. Bezoekers van het festival konden zich zoals de afgelopen edities weer helemaal onderdompelen in de koffiewereld. Naast bekende merken en gezichten was er weer genoeg nieuws te ontdekken en te proeven.

, , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *