Baristas at work

Koffie… met een happy end :-/

18 aug , 2016  

In Londen zal het binnenkort mogelijk zijn om een heel bijzonder extraatje te bestellen bij het gebruikelijke bakje koffie. In het zogenaamde ‘Fellatio Cafe‘ is het namelijk mogelijk om je oraal te laten bevredigen terwijl je geniet van de hete drank.

Mannen die een pleziertje willen beleven hoeven voortaan geen duistere straten te bezoeken. Want in het nog te openen café kun je gewoon naast een kopje koffie dus ook een ‘pijpbeurt’ bestellen. Serveersters serveren de koffie en escortdames zullen de heren voorzien van de orale dienst.

58 euro voor speciale koffie
Als alle wetten worden goedgekeurd, kun je voor ongeveer 58 euro een ‘speciale’ koffie bestellen in het café in de Londense wijk Paddington. Oprichter Bradley Charvet zegt tegen The Independent dat hij voor een locatie heeft gekozen naast het Hilton Hotel omdat daar dagelijks heel veel bezoekers komen.

In het café zal geen alcohol worden geschonken. „We schenken alleen koffie, want iedereen drinkt koffie, het is een sociale aangelegenheid”, aldus Bradley. Het idee voor het café komt uit Pattaya, Thailand, waar al meerdere van dit soort plekken zijn.

Eerste vestiging opent in Zwitserland
Het café in Londen is niet uniek, want ook in Zwitserland kunnen gasten straks genieten van een koffie speciaal. Op 5 december 2016 wordt in Genève het eerste legale Fellatio Café geopend. Oprichter Charvet laat aan The Independent weten dat hij verwacht dat het best een succes kan worden en plannen heeft om in heel Engeland fellatio cafés te openen.

Mocht je bang zijn herkend te worden in dit café? In Londen zullen er ook twee zogenaamde ‘shy boots’ komen, speciaal voor mannen die verlegen zijn.

Bron: Metronieuws.nl

, ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.