Koffie soorten

Koffiepraat proefpanel

2 mrt , 2015  

Het heeft even geduurd maar we hebben er weer één: een Koffiepraat Proefpanel! Dit keer is het de firma Brandmeester’s die zijn jubileumkoffie Floresta ter beschikking stelt. Wil je deelnemen aan dit proefpanel, reageer dan op het bericht op Koffiepraat.nl en wie weet ben jij één van de tien gelukkigen.

Over deze koffie:

Brandmeester’s viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum. Al sinds 1994 is Brandmeester’s gespecialiseerd in het op kleine schaal branden van een rijk assortiment specialty coffee (single origins uit alle delen van de wereld) en het samenstellen en vers branden van premium espressomelanges. Speciaal voor dit jubileum heeft Brandmeester’s een nieuwe melange gemaakt ‘Floresta’.

Deze melange is een 100 procent Rainforest Alliance gecertificeerde koffie. Rainforest Alliance is een internationale organisatie die zich als doel stelt de ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn, te beschermen. Het voortbestaan van het regenwoud en het welzijn en inkomen van de arbeiders staan bij deze organisatie voorop. Je herkent gecertificeerde Rainforest Alliance producten aan het groene kikker logo. De Floresta is een veelzijdige en zoete koffie; mild met tonen van pure chocolade en noten. De bonen afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika zijn elk afzonderlijk Full City gebrand en na het branden gemelangeerd. De Floresta is geschikt voor espresso, cappuccino en ‘slow coffee’.

, ,

ByGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.