Jura Z6

Espresso machines, Persberichten, Product review

Jura Z6 met Pulse Extraction Process

4 jun , 2015  

Jura’s nieuwste Premium volautomaat voor thuis is een sterk staaltje innovatief Zwitsers precisiewerk. Het is inmiddels de 6e generatie van de succeslijn van Jura. De grootste winst zit ‘m in de bereiding van ristretto en espresso via het Pulse Extraction Process. Het resultaat is een intense smaak met een volle body, betere temperatuur en een mooie crèmelaag. Ook de zetgroep is aangepast en heeft de toevoeging ‘Vacuüm clean’ gekregen. Restwater van de vorige gebruiker of spoeling gaat nu rechtstreeks de lekbak in.

De nieuwste molen met ‘Aroma+’ zorgt voor een zeer snelle maling van de koffiebonen, in de Jura Z6 is deze verder aangepast en is de hoeveelheid maalsel dat in de molen achterblijft geminimaliseerd. Grind on demand komt op deze manier heel dichtbij voor een volautomaat. Ook op dit punt dus winst in temperatuur en de kwaliteit van de gezette koffie.

Zelfs de melk en melkschuim temperatuur is nu programmeerbaar. En waar vorige generaties van de Jura Z-serie een aparte cappuccinatore hadden, is deze nu geïntegreerd in één uitloop. Gecombineerd met de draadloze melkkoeler ‘Cool Control’ maakt deze melkschuim van microfoam kwaliteit.

De Jura Z6 staat vanaf eind mei bij de officiële Jura dealers door het hele land.  Meer lezen over de Jura Z6? Kijk dan even naar deze product review of bezoek de microsite

Jura Z6

Jura’s nieuwe Z6 met Pulse Extraction Process

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.