Espresso machines

Animo lanceert add-ons voor de OptiMe

16 aug , 2019  

Na een succesvolle introductie en het winnen van de Red Dot Design Award voor de Animo OptiMe introduceert Animo nu met trots bijpassende Add-ons. De OptiMe heeft een aanbevolen dagelijkse output tot 125 koppen, elk van hoogstaande kwaliteit en smaak. De machine past in iedere setting en is nu ook makkelijk uit te breiden met een module voor betaalsystemen en koffiebekers.

OptiMe – Betaalsystemen
Klantbeleving staat bij Animo centraal. Betalen voor koffie en koffiespecialiteiten moet daarom gebruiksvriendelijk en makkelijk zijn. Klanten die tijdens het aankoopproces op obstakels stuiten, zijn eerder geneigd de aankoop niet af te ronden en dit leidt tot omzetverlies. Dit wil Animo te allen tijde vermijden. Daarom biedt Animo in een passende add-on alle mogelijke betaalsystemen aan voor naast haar nieuwe OptiMe; van betalingen met muntgeld tot betalen met je mobiel.

OptiMe – Bekerdispensers
Wanneer je gebruik maakt van koffiebekers is het aan te raden om een bekerdispenser aan te schaffen. De nieuwe bekerdispenser van Animo is voorzien van een ingenieus doseersysteem en biedt ruimte voor 150 koffiebekers met een diameter van 66 – 90 mm. De koffiebekers trekt u met een minimum aan kracht eenvoudig uit de dispenser. Met deze mooie bekerdispenser van Animo houdt u de koffiecorner netjes en zorgt u voor een hygiënische werkomgeving voor uw medewerkers, klanten en gasten..

Beide Add-ons hebben net als de OptiMe een compact 360° design en zijn leverbaar in de kleur van de automaat. U kunt deze add-ons zowel rechts als links naast de automaat plaatsen.

, , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.