Baristas at work

Wil jij onderdeel worden van Coffeelab? Dat kan!

20 feb , 2020  

Stel je voor… Een gezonde, groene co-work plek in Breda met goede koffie waar je samen met anderen, alleen kan werken. We hebben in onze vier vestigingen van COFFEELAB ontdekt wat de behoeftes van onze gasten zijn. Uiteraard; goede koffie en lekker eten, maar nog veel meer; het leggen van sociale contacten en een thuisgevoel. Een inspirerende werkomgeving naast het station is onze volgende stap.

Hoe het allemaal begon
Ongeveer 5 jaar geleden hadden de gemeente Eindhoven en Eindhoven 365 een doel: de VVV ombouwen tot brandstore met daarin een koffiebar, ontwikkeld door en voor Eindhoven. Al snel zagen we mooie kansen voor het allereerste hybride blurring concept in Eindhoven. Op maandag 17 november 2014 opende COFFEELAB op het Stationsplein in Eindhoven. Nu 5 jaar (en bijna een miljoen koppen koffie) verder hebben we duizenden mensen met elkaar in contact gebracht en is COFFEELAB klaar om verder te groeien.

Waar staan we nu?
De basis van COFFEELAB ligt in Eindhoven, maar inmiddels hebben we ook een Coffeelab Den Bosch, een Coffeelab Strijp-S (Eindhoven) en een Coffeelab Nijmegen. We hebben de afgelopen jaren ontdekt dat onze gasten behoefte hebben aan echt contact en een thuis-gevoel. Daar willen we met ons nieuwe concept in Breda nog een grote stap verder in gaan.

Waar staan we voor?
Gastvrijheid en wederzijdse betrokkenheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Al onze locaties zitten dicht bij het station omdat wij erg zijn gaan houden van de dynamiek en de diversiteit van het publiek aldaar.
Dit betekent vaak haast, snelheid, drukte en to go bestellingen. Toch gaat het bij ons juist om het nemen van tijd. Een gemiddeld koffiemoment duurt slechts één minuut. Van het bestellen tot het vertrekken. Wij streven ernaar om in die ene minuut iets extra’s te geven. Een warme glimlach, een gesprek of een andere vorm van aandacht. Dan hebben wij ons doel bereikt. Voor de mensen die wat langer blijven creëren we een gevoel van saamhorigheid. Dit doen we onder andere door de grote community tafels waar onze gasten samen, alleen kunnen werken.

Co-working met echt goede koffie is het plan!
We gaan groeien! Als COFFEELAB en met alles waar we voor staan. Te beginnen in Breda.
Met ons nieuwe co-working concept gaan we de topkwaliteit van het eten en drinken, en de sfeervolle dynamiek van COFFEELAB verbinden met een ruimte om rustig en geconcentreerd te kunnen werken vlak bij Breda Centraal. Studenten, zzp’ers, forenzen, expats, bewoners van de stad, iedereen is welkom.

We bieden ‘jump seats’ aan waar je betaalt voor de tijd dat je er gezeten hebt en vaste desks die voor een vaste periode te huren zijn. We maken het verschil door de combinatie van biophilic design (dit wordt later toegelicht), gezond, voedzaam eten, en goede koffie. We hebben onze F&B en hospitality meer dan op orde. Dat is ons fundament en ook wat deze manier van co-working onderscheidend maakt.

Waarom Crowdfunding?
Tot nu toe hebben we onze vestigingen voornamelijk zelf gefinancierd. Voor de co-working locatie in Breda hopen we een crowd te vormen die achter ons staat. Dit nieuwe project vraagt om extra middelen. Als we onze plannen willen verwezenlijken hebben we daarom financiële steun nodig. We hopen nieuwe vrienden te maken die in ons geloven en ons willen helpen.

Wat brengen wij?
We ontzorgen en verzorgen.
We zijn lokaal geworteld en betrokken.
We bieden een plek waar mensen zich thuis voelen, een gunstige locatie dicht bij het station waar ze nieuwe mensen kunnen ontmoeten en waar ze in hun eentje terecht kunnen zonder zich alleen te voelen. We willen onze gasten nét dat stukje extra geven. We serveren niet alleen een kop koffie, maar ook een fijne dag. Een glimlach, een herkenning, een leuk gesprek.

Financiën
In totaal hebben we minimaal €250.000 nodig. Hiermee kunnen we de zaak inrichten zoals we dat nu voor ogen hebben en kunnen we het klaarmaken voor horecagebruik. Als we op een hoger bedrag uitkomen zetten we dat in om nog verder te groeien. Jij kunt ons helpen door ons een bedrag te lenen. We betalen jou dat terug met 5 % rente, verspreid over 5+1 jaar.

Naast rente hebben we ook nog mooie beloningen voor jullie bedacht, om jullie extra te bedanken. Wat dacht je van versgebrande koffie of een barista training? Kijk hiervoor in de rechterkolom op de pagina! Wat je sowieso van ons krijgt is 10% korting bij al onze filialen gedurende de looptijd van de lening.

Word onderdeel van onze crowd en investeer mee in een dynamische, groene werkomgeving naast station Breda, met goede koffie en een gevoel van saamhorigheid. Meer weten of wil je ook een onderdeel van deze nieuwe Coffeelab worden? Check dan de CrowdAboutNow campagne

Bron foto: Indebuurt.nl

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.