Espresso machines

Saeco GranBaristo Avanti: koffiezetten met je tablet

2 mrt , 2015  

Met de Saeco GranBaristo Avanti zet je het perfecte kopje koffie terwijl je met je tablet op de bank blijft zitten.
 
Saeco -een premium espressomerk van Philips- komt nu met een wel heel geavanceerd koffiezetapparaat. Het is volledig automatisch, en werkt via een Bluetoothverbinding samen met jouw tablet.
 
Avanti-app
Via je scherm kun je via een speciale Avanti-app tot in de kleinste details bepalen wat er precies in je koffie zit, zodat zelfs de meest complex-ogende koffievariaties geen geheimen meer voor jou hebben. Onderstaande trailer laat de app in werking zien.
 
Ook als het tijd wordt om het apparaat schoon te maken (dat doet hij jammer genoeg nog net niet uit zichzelf) kun je de app raadplegen voor video’s en tips hoe je dit het beste kunt doen. Echte koffiefanaten kunnen bovendien hun eigen creaties gemakkelijk delen op sociale media.
 
Maar 150 in Nederland
Heb je ook wel zin in zo’n high-tech bakje pleur? Dan moet je er snel bij zijn. Er worden namelijk maar 500 GranBaristo Avanti’s gemaakt, die individueel genummerd worden. Philips Nederland krijgt er 150 om te verkopen op selecte verkooppunten. Begin alvast maar met sparen, want in november zijn ze te koop voor 1699 euro.
 
 

,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.