Espresso machines

Koffie zetten in de auto met de PortoPresso

25 jul , 2020  

Ken je het wanneer je in de auto zit, en sterk verlangt naar een heerlijke espresso? Zo ja, maak dan kennis met de PortoPresso. Dit is een compacte koffiezetapparaat waarmee je gemakkelijk onderweg koffie maakt.

De wereld evolueert en zo ook de koffiewereld. Dit jaar (2020) is er een nieuw apparaat ontworpen, de PortoPresso. Naast het compacte design is het ook een verbetering op andere draagbare koffiezetapparaten zoals de verouderde NanoPresso. De Nieuwe PortoPresso maakt namelijk gebruik van een verhittende stalen plaat waardoor je ook daadwerkelijk van warme koffie kunt genieten, in tegenstelling tot de andere draagbare koffiezetapparaten. Het is dus een klein koffiezetapparaat en waterkoker in een. De PortoPresso beschikt ook over een kopje die perfect aansluit aan het apparaat, hierdoor zal je niks meer dan je PortoPresso mee hoeven nemen.

Hoe zet ik dan koffie met de PortoPresso buiten de auto?
Dit apparaat wordt geleverd met een adapter die ervoor zorgt dat jij ook koffie kunt zetten wanneer er een stopcontact in de buurt is. Of je nou gaat verblijven in een hotel of even gaat kamperen, de PortoPresso zal een heerlijk kopje koffie voor je zetten, waar en wanneer je maar wilt.

Welke capsules moet je gebruiken?
De PortoPresso werkt alleen met Nespresso capsules, hier is bewust voor gekozen. Nespresso capsules behouden door het gebruikte materiaal namelijk het beste zijn aroma’s. De koffie zal hierdoor het langst puur blijven en dat maakt ze perfect voor je reis!

Goed voor je Portemonnee
Niet alleen zal de PortoPresso de lekkerste espresso voor je klaarmaken. Maar het is ook nog eens gezond voor je portemonnee. Bedenk je namelijk eens hoe vaak je een tussenstop bij een tankstation of café hebt moeten maken om een duur kopje koffie te halen. Over tijd zal dit apparaat je portemonnee ook nog eens goed doen.

De PortoPresso schoonmaken.
Het schoonmaken van dit apparaat is geen zware last. Na gebruik zul je de gebruikte Nespresso cup moeten verwijderen en deze ruimte kort onder de kraan moeten spoelen. Vervolgens laat je dit drogen en klaar.

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.