Espresso machines

illycaffe lanceert X7.1 SUNRISE

2 mrt , 2015  

De zonsopgang op vier locaties (Brazilië, Noorwegen, Italië en India) vormen de inspiratie voor de nieuwe SUNRISE collectie van illy. Voor deze limited edition lijn zijn vier pasteltinten ontwikkeld voor de meest creatieve koffieliefhebber.  Of je nu kiest voor de kleur van het ochtendgloren in Rio de Janeiro, Tromsǿ, Triëste of Agra,  de dag begint – samen  met het aroma en de unieke smaak van illy koffie – goed. De SUNRISE collectie is vanaf volgende weekAnker verkrijgbaar.

Voor deze limited edition is het herkenbare retro design van de X7.1 in een nieuw kleurenjasje gegoten. De espressomachine is beschikbaar in vier pasteltinten: Sunrise yellow (gebaseerd op de zonsopgang in Rio de Janeiro om 5:57 uur), Aurora Green (Tromsǿ in Noorwegen om 5:59 uur), Twilight Lilac (Triëste in Italië om 6:06 uur) Afterglow Pink (Agra in India om 6:22 uur). Deze laatste kleur is overigens alleen verkrijgbaar via de illy webshop.

De perfecte Italiaanse espresso

Dankzij de innovatieve Iperespresso technologie maakt de thuisbarista in een handomdraai een perfecte Italiaanse espresso. Net zo gemakkelijk wordt er echter een heerlijke cappuccino tevoorschijn getoverd. Een zacht laagje melkschuim maak je eenvoudig met de stoompijp. De gebruiksvriendelijke koffiemachine met soft touch bedieningspaneel vereist bovendien minimaal onderhoud en hoort daarmee, als stralend middelpunt, thuis in de keuken van iedere koffieliefhebber.

illy-sunrise

,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.