Espresso machines

Bosch Tassimo in een nieuw jasje

2 mrt , 2015  

Dankzij de gevarieerdheid in design en functionaliteiten biedt Bosch nu voor iedere liefhebber van koffie, thee of warme chocolademelk het perfecte apparaat. In totaal zijn er voor TASSIMO 40 verschillende dranken van bekende merken verkrijgbaar. Of het nu gaat om de ‘drankenvariatie’, het compacte design, een snelle bereiding of een groot waterreservoir met geïntegreerd Brita-filter – er is een Bosch Tassimo voor iedere wens.

TASSIMO VIVY – weinig plaats, veel plezier

Met een breedte van 17 centimeter en een diepte van 29 centimeter is er in iedere keuken plaats voor de TASSIMO VIVY. Het apparaat is niet alleen compact, maar ook kleurrijk. Vanaf de herfst wordt het huidige kleurassortiment van ‘Sweet Pink’, ‘Real Black’, ‘Snow White’ en ‘Just Red’ uitgebreid met een nieuwe kleur: ‘Cool Blue’. Ook het kleurdesign is opgefrist. Het uitzonderlijke design viel al in de prijzen: in 2014 ontving de TASSIMO VIVY naast de gerenommeerde Red Dot Design Award de iF product design award.

TASSIMO SUNY – er komt geen knop meer aan te pas

De TASSIMO SUNY is hét apparaat voor mensen die ‘s ochtends niet zonder hun kopje koffie of thee kunnen, maar eigenlijk te weinig tijd hebben. Dankzij de SmartStart-functie hoeft het kopje alleen maar tegen de achterwand gedrukt te worden om de snelle bereiding te starten. Het huidige TASSIMO SUNY- kleurenpalet wordt uitgebreid met het elegante ‘Earthy Brown’.

TASSIMO JOY –  wereldwijd al tien miljoen exemplaren verkocht

De nieuwe TASSIMO JOY staat al sinds juni, in plaats van september, in de schappen. Wereldwijd zijn er al 10 miljoen TASSIMO-machines over de toonbank gegaan en om dit te vieren is de première van het apparaat vervroegd. Het model presenteert zich met een geïntegreerd Brita-filter en een volledig vernieuwd design. Het kopjesplateau en de zijkanten zijn nu uitgevoerd in hoogglans zwart. Nieuwe eyecatchers zijn de startknop in de vorm van een T DISC en het nieuwe plateau met T DISC-patroon. In september komt naast de beide modellen in rood en wit een warme bruintint op de markt: ‘Sweet Caramel’.

ASSIMO CHARMY – vormgeving en functionaliteit 

De TASSIMO CHARMY combineert een mooie vormgeving met  functionaliteit. Met de unieke +/- functie kan de sterkte van de drank al voor de bereiding worden ingesteld. Bovendien zorgt het geïntegreerde Brita-waterfilter ervoor dat geur- en smaakverstorende stoffen, zoals kalk, uit het leidingwater worden gefilterd.

,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.