Espresso machines

De levensduur van uw koffiemachine verlengen doet u zo!

13 aug , 2020  

Als koffiefan weet u dat er niets boven een vers kopje koffie uit uw eigen koffie- of espressomachine gaat. Of het nu dat kopje is als u net uit bed komt, dat bakkie tijdens die belangrijke vergadering op het werk of dat laatste koffietje na het avondeten. Het is altijd genieten. En dat wilt u logischerwijs ook nog wel even blijven doen. Dus is het belangrijk om uw koffiemachine met enige regelmaat te ontkalken en te reinigen om te voorkomen dat deze dichtslibt. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor apparaat u bezit, iedere machine heeft wel eens een ontkalk- en reinigingsbeurt nodig. Dit kunt u met ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker en reinigingstabletten doen.

Ontkalkingstabletten voor koffiemachines
Het grote voordeel van ontkalkingstabletten is dat ze klein en handzaam zijn. U kunt ze gemakkelijk in een lade opbergen en het is bovendien eenvoudig om het product te doseren. Er zijn verschillende manieren waarop u deze koffie-tabletten kunt gebruiken. Sommige koffiemachines zijn uitgerust met een handige opening waar u het tablet direct in kunt laten vallen. Bij andere machines is het noodzakelijk om het tablet eerst op te lossen in lauw water, waarna u dit mengsel in de machine giet. Afhankelijk van het type apparaat gebruikt u één tot vier tabletten per ontkalkbeurt.

Reinigingstabletten voor koffiemachines
Koffiemachines reinigen is een belangrijk klusje om de levensduur van uw apparaat te verlengen. Het is wel verstandig om van tevoren goed uit te zoeken met welke middelen u uw apparaat kunt reinigen. Sommige middelen kunnen uw machine namelijk beschadigen door de agressieve werking hiervan. Dit wilt u kosten wat het kost voorkomen. Wilt u er zeker van zijn dat dit niet met uw koffie- of espressomachine gebeurt? Dan kiest u voor de veilige optie: reinigingstabletten. Deze tabletten zijn speciaal ontwikkeld om koffiemachines van top tot teen te reinigen en de levensduur van apparaten te verlengen.

, , , ,

ByGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.