Partners

Brute Bonen, onze nieuwste koffiepartner

4 jul , 2020  

Zoals iedereen hier wel weet, kost het beheren en onderhouden van websites als deze behoorlijk wat. Om die reden hebben we een aantal jaar geleden ons partnerprogramma gelanceerd. Partners zijn met een banner zichtbaar op deze website en kunnen daarnaast interessante content aanleveren voor onze websites. Vanaf deze week heeft Brute Bonen zich aangesloten als partner. Hieronder introduceren ze zich zelf:

We zijn Brute Bonen gestart uit liefde voor smaak. Twee kookgekken die in al hun recepten op zoek gaan naar de ultieme smaak. Sous-vide garen, ijs maken, brood bakken, roken, injecteren, BBQ’en, alles wordt uit de kast getrokken voor een goed experiment. Op zoek naar perfectie challengen de status quo en doen het graag anders.

Door onze smaakvolle ervaringen te delen met anderen wordt de liefde voor smaak alleen maar groter.

In de zoektocht naar de perfecte espresso werd het hele proces onder de loep genomen. Welk apparaat moet je hebben? Wat is de beste maler? Pas toen we zelf koffie gingen branden ontdekten we de geheime formule. De juiste bonen zijn het belangrijkste ingrediënt achter een perfecte espresso. En laat dat nou juist het lastigste onderdeel zijn. Het soort bonen, de herkomst, het ambachtelijke brandproces. En niet onbelangrijk, vaak onderschat: de versheid.

We branden om de week de mooiste Arabica bonen op ambachtelijke wijze en versturen direct. Hiermee verzekeren we je van het belangrijkste ingrediënt voor de perfecte espresso. Omdat we weten hoeveel variabelen er zijn bij het zetten van de perfecte espresso, stoppen we niet na de boon. We helpen je je machine instellen of adviseren je bij de aanschaf van een nieuwe. We kijken het liefst met je mee hoe je je barista skills kan verbeteren en bieden zelfs een latte-art baristatraining aan.

, , , , ,

ByGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.