Persberichten

Alternatieve koffiecups voor Nespresso

28 mei , 2018  

Met een Nespresso koffiemachine zet je in een handomdraai de lekkerste koffie. Het kan echter duur zijn om altijd cups van Nespresso te gebruiken. Daarnaast is het vervelend dat deze capsules alleen in speciale winkels of online te koop zijn. Er zijn een aantal goede alternatieven die net zo lekker smaken en een stuk goedkoper zijn. Zo bespaar je veel geld en hoef je geen concessies te doen.

Welke cups biedt Nespresso aan?
Nespresso produceert zelf verschillende smaken koffiecups. Zo kun je cups kopen met een noten aroma, bloemig aroma of een kruidig aroma. Sommige cups zijn erg sterk van smaak terwijl andere cups subtieler van smaak zijn. Nespresso blijft continue vernieuwen dus wij raden je aan om regelmatig te checken of er nieuwe smaken in de schappen liggen. Wanneer je houdt van de lekkere koffie van Nespresso, maar het toch wat aan de dure kant vindt, zijn de alternatieve goedkope nespresso cups een goede oplossing. Ook deze cups zijn in vele verschillende smaken verkrijgbaar en vernieuwen net zo regelmatig als Nespresso.

Alternatieve cups voor Nespresso net zo lekker
Er zijn hele goed alternatieve koffiecups die compatibel zijn voor een Nespressomachine. Je kunt kiezen uit veel verschillende aroma’s waardoor je nog meer kunt variëren met je koffie. Een webshop die goede alternatieve koffiecups voor Nespresso biedt is KoffieCupster.nl. De alternatieve koffiecups van KoffieCupster hebben verschillende Arabica en Robusta melanges van de merken Perrucci, Gattapardo, 88 Caffé en L’OR. Probeer het nu zelf!

De alternatieve Nespresso cups van Gattopardo
Wanneer je de cups van Gattopardo drinkt, waan je je even in Italië. Je kunt kiezen uit verschillende smaken Gattopardo cups. Wil je genieten van een zoete chocoladesmaak? Dan zijn de special club cups voor nespresso een goede optie! De espresso die je zet met L’espresso Dek cups voor Nespresso smaakt echter kruidig en heeft een noten aroma.

De barista proeverij voor Nespresso
Kun je niet goed kiezen of kun je geen genoeg krijgen van een lekker bakje koffie? Probeer dan de proeverij voor Nespresso eens! Deze proeverij bevat alleen de meest populaire koffiecups. Met deze capsules kun je de lekkerste espresso, lungo of ristretto zetten. Daarnaast kun je er met deze proeverij achter komen welke aroma’s jou het meeste aanspreken. De capsules zijn zorgvuldig geselecteerd. De proeverij bevat de beste smaken.

, , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.