Baristas at work, Melk

Nieuw Alpro Barista Oat, Plantpower in je koffie

25 apr , 2019  

Naast Alpro Barista Soya, komt Alpro in 2019 met Alpro Barista Oat speciaal voor in je koffie. Dus of je meer van soja houdt of juist een havertype bent: je kiest voor plantpower. De Barista lijn is namelijk 100% plantaardig en geeft een perfecte schuimlaag voor in je koffie. Bovendien zijn deze drinks niet alleen good for you, maar good for the planet too.*

Plantaardig schuimlaagje
Alpro Barista drinks zijn 100% plantaardig.
Alpro Barista drinks zijn speciaal ontwikkeld om een mooie stevige schuimlaag te creëren.
Alpro Barista drinks zijn te gebruiken in een opschuimer of koffiemachine. Voor het beste schuim verwarm je de drink tot maximaal 75°C.

Alpro Barista Oat is een bron van vezels, van nature arm aan vet en heeft geen toegevoegde suikers, alleen van nature aanwezige suikers

Alpro Barista Soya is een bron van hoogwaardige soja-eiwitten, van nature arm aan verzadigde vetten en is laag in suikers.

*Good for you, good for the planet too
Alpro streeft naar een wereld waarin meer plantaardig wordt gegeten en gedronken. Een meer plantaardige levensstijl is beter in alle opzichten: voor de planeet en voor onze gezondheid. We zijn steeds op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We kijken naar de grondstoffen die we gebruiken, deze zijn GMO-vrij, ecologisch én sociaal duurzaam. We zoeken onze ingrediënten zo dichtbij mogelijk; onze amandelen komen uit het Middellandse Zeegebied, meer dan 50% van onze sojabonen halen we uit Europese landen en de overige komen uit Canada met de boot. Daarnaast bevatten plantaardige voedingsmiddelen over het algemeen minder verzadigde vetten.** Sojaproducten bevatten plantaardige eiwitten en met calcium en vitamines verrijkt zijn zij een perfecte vervanger voor zuivel.

Alpro: good for you, good for the planet too.

** Vermindering van verzadigd vet draagt bij tot een in stand houding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid.

, , , , ,

By3 Responses

  1. flo schreef:

    Nou, ik vind de Alpro Barista haver versie echt niet lekker. Veel te dun, een transparante ‘schuim’ kraag en een zurige smaak aan de koffie. Bah. Geef mij de Oatly Barista maar, die is tenminste echt lekker met een mooie schuimkraag.

  2. Wat moet ik invullen? schreef:

    Ik heb het geprobeerd maar het schuimt echt niet goed, een heel klein beetje. Ik heb een heel goede melkschuimer en gebruik normaal gesproken altijd Oatly Barista Edition. Die werkt echt voortreffelijk en heeft een goede smaak. Voor mij deze dus nooit weer.

  3. Sandra schreef:

    Ik drink vaak de Alpro barista haver en vind dit echt lekker. Maar ik krijg vaak als er nog 1/3 in het pak zit een heel vies bakkie. Ik bewaar een open pak in de koelkast. Niet langer dan 5 dagen. Maar ik schud altijd voor gebruik, weet iemand of dat misschien niet goed is? Zo zonde want ik gooi hierdoor vaak veel weg. En de pakken zijn niet heel goedkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.